• Bespreek uw wensen

  Wij zijn niet tevreden als uw buffet niet geslaagd is. Laat weten wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor. Let op: salades en hapjes worden standaard aangeleverd op sierschalen. Dit materiaal krijgt u van ons in bruikleen en moet na gebruik aan ons retour. Wilt u liever dat uw bestelling wordt aangeleverd op een luxe wegwerpschaal -die niet retour hoeft- dan kunt u dit tijdens het bestelproces aangeven in het vakje 'speciale instructies'.

 • Bezorging

  Bij bezorging en retour afhalen aan huis in Vlaardingen, Maassluis, Maasland en Schiedam zijn de kosten €25,- (bij het zelf terugbrengen van het party-materiaal €12,50). Bezorgkosten in de overige 010 gemeenten is  €35,-

 • Party materiaal verhuur

  Wilt u party materiaal zoals b.v. tafels, stoelen tenten voor uw feest huren? Wij werken samen met Trefzeker verhuurservice U kunt zelf direct via de site bestellen www.trefzeker.nl Wilt u liever dat wij het party-materiaal in overleg met u voor uw feest samenstellen en verzorgen? Dat kan ook.

 • Bezorgen buiten de regio

  Neem contact op voor bezorgen buiten de regio. Veel opties zijn mogelijk.

UPDATE: Slagerij Wapenaar uit Vlaardingen weer dé beste van Nederland

Culinaire Slagerij Wapenaar uit Vlaardingen is maandagavond 17 november jl. bij de verkiezing “Slager met Ster” bij de beste slagerijen van Nederland geëindigd. Uw slager haalde *** 3 sterren binnen. Wat een prestatie.

Schrijf je nu in op onze Nieuwsbrief!!

Bekijk onze laatste aanbiedingen, nieuw assortiment en blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief.